We zoeken enkele mensen met een groot hart voor de school die ons op verschillende vlakken uit de nood kunnen helpen.  ONDERHOUD BUITENRUIMTESWe zijn op zoek naar een onderhoudsmedewerker die […]

We zoeken enkele mensen met een groot hart voor de school die ons op verschillende vlakken uit de nood kunnen helpen. 

ONDERHOUD BUITENRUIMTES
We zijn op zoek naar een onderhoudsmedewerker die op vrijwillige basis mee wilt instaan voor het onderhoud van de buitenruimtes van de middelbare school. Iemand die met plezier buiten werkt en oog heeft voor netheid, graag een borstel ter hand neemt, de snoeischaar in het vele groen zet, het niet erg vindt om afval te sorteren en kleine klusjes te doen op de speelplaats. Dit voor twee halve dagen, in te zetten naar keuze, per week. We voorzien een vrijwilligerscontract en fijne werkomgeving! Interesse of ken je iemand die hier zin in heeft? 

ONDERSTEUNING/VISIE BOUWPLANNEN
Momenteel worden de voorbereidingen opgestart voor de tweede fase van de nieuwbouw. We zoeken iemand met kennis van zaken in bouwdossiers die voorlopig op vrijwillige basis mee wilt nadenken, advies kan geven, kritische vragen kan stellen, aanwezig wilt zijn op overlegmomenten met architecten en – indien mogelijk – vertrouwd is met subsidiedossiers. Interesse om mee je schouders te zetten onder de toekomst van de school? 

ENTHOUSIASTE OUDERS VOOR DE VRIENDEN VAN DE STEINERSCHOOL
De vzw Vrienden van de Steinerschool Gent vervangt de voormalige Oudervereniging en is op zoek naar versterking. De vzw heeft niet enkel als doel de lagere en middelbare school financieel ondersteunen, maar ambieert ook de ouders en sympathisanten meer te betrekken in het schoolgebeuren. Dit bv. door middel van verbindende en fijne evenementen. De vzw wil zijn werking verder uitbouwen en zoekt daarvoor mensen die kleine en grote engagementen willen opnemen. Eens één actie helpen ondersteunen? Creatieve ideeën in overvloed? Of wie weet ben je een financieel genie/expert? Alex Maryns hoort graag van je! 

VERSTERKING BAZARTEAM
Als bij wonder organiseren Jasmien, Tobias en Annemie al enkele jaren op hun drieën de volledige Bazar. Heb je zelf wel wat organisatorische vaardigheden en heb je zin om je schouders mee onder de leukste, meest hartverwarmende dag van het jaar te zetten? Neem gerust contact op met Jasmien De Bruycker

GEMACHTIGD OPZICHTERS
Op woensdagen verlaten alle leerlingen op hetzelfde uur de school. Dat zorgt voor een geweldige drukte in de Eendrachtstraat. Daarom hebben we bij de stad een aanvraag tot een schoolstraat gedaan, waardoor de Eendrachtstraat zou afgesloten worden voor doorgaand verkeer tussen 12.15 uur en 12.45 uur. Daarvoor zijn we echter op zoek naar twee gemachtigde opzichters die op dit moment de uiteinden van de straat kunnen bewaken. Wil je ons hiermee uit de nood helpen?

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)