Tijdens de kerstvakantie is de school gesloten, het secretariaat is niet bereikbaar en mails zullen niet opgevolgd worden. Enkel op 5 januari (14.00 uur – 17.00 uur) organiseren we kennismakingsgesprekken […]

Tijdens de kerstvakantie is de school gesloten, het secretariaat is niet bereikbaar en mails zullen niet opgevolgd worden. Enkel op 5 januari (14.00 uur – 17.00 uur) organiseren we kennismakingsgesprekken met geïnteresseerde ouders en leerlingen. Momenteel zijn alle klassen volzet, behalve 8, 9 aso en 10 aso. 

Aanmelden kan via onderstaande links. Als er plaats vrij is, volgt er een uitnodiging per mail om op gesprek te komen op 5 januari. Als de klas volzet is, komen jullie op de wachtlijst.

Aanmelden voor klas 7 

Aanmelden voor klas 8 t.e.m. 11

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)