Inschrijven

Wellicht biedt onze steinerschool een ideale begeleiding voor uw kind. Via gesprekken en documentatie (in folders of online) kunt u zich overtuigen van de kracht van de steinerpedagogie en onze professionele werking met liefde voor kind en jongere.

BELANGRIJK: een broer of zus in de middelbare school geeft geen voorrang op inschrijving in de basisschool en visa versa.

Mocht u uw kind bij ons op school willen aanmelden of inschrijven dan bekijkt u best de informatie die we voor u hebben genoteerd in de volgende links:

Aanmeldingen en inschrijvingen in de basisschool

  • donderdag 7 februari 2019 om 20 u: INFORMATIEAVOND over de basisschool (kleuter- en lagere school)
  • maandag 6 mei 2019 om 20 u: KENNISMAKINGSAVOND met de klaspraktijk in de kleuterschool
  • zaterdag 11 mei 2019: OPENDEURDAGVOORMIDDAG (programma staat op de home-pagina)

Aanmeldingen en inschrijvingen in de middelbare school

  • woensdag 27 februari 2019 om 20 u: INFOAVOND 1ste graad enkel voor de ouders met interesse in de 1ste graad (deze avond is niet geschikt voor de kinderen!)
  • zaterdag 16 maart 2019 van 13.30 tot 17u: EXPLORATIENAMIDDAG 1ste graad voor de ouders en kinderen met interesse in de 1ste graad, inclusief infosessies en demolessen; ‘Groene school in de stad: kennismaking met de keuzemogelijkheden voor uw kind’. Vanaf 11 maart kunt u met uw vragen i.v.m. het programma terecht via info@steinerschoolgent.be
  • zaterdag 11 mei 2019: OPENDEURDAGNAMIDDAG met nadruk op 2de en 3de graad, inclusief infosessies en demolessen tso Bouw- en houtkunde, meer info: tso@steinerschoolgent.be