Na twee fijne en succesvolle lente-edities de voorbije jaren, organiseren we opnieuw een “Lente-Bazar” op zaterdag 4 mei. We combineren de Bazar met de opendeurdag van de lagere school en de […]

Na twee fijne en succesvolle lente-edities de voorbije jaren, organiseren we opnieuw een “Lente-Bazar” op zaterdag 4 mei. We combineren de Bazar met de opendeurdag van de lagere school en de middelbare school.

We kijken alvast uit naar vele verkoopstanden met o.a. plantgoed, kuikentjes, een imker, handgemaakte manden, houtbewerking en handgereedschappen, mogelijkheid tot uitproberen van ecologische verf, speelgoed en poppen, verantwoorde kledij, kaarsen, edelstenen, zeepjes en verzorgingsproducten, figuren voor de seizoenstafel, juwelen, keramiek, vintage meubeltjes, antroposofische boeken, tweedehandskledij, wenskaarten, klankschalen, en vele geschenkideetjes voor moeder- en vaderdag en lentefeesten …. 

Daarnaast zorgen we voor een waaier van versnaperingen in ons restaurant, het frietjeskraam, het wafelkraam, de pizzaoven, de soepstand, het koffiebusje, het ijsjeskraam …

Een mooie gelegenheid om de school nog eens te bezoeken en mensen te ontmoeten, te genieten van animatie en muziek, tot rust te komen met een sessie yoga, en af te sluiten met een spetterende fuif voor leerkrachten en ouders, sympathisanten en oud-leerlingen (18+). 

10:00 tot 12.30: Opendeurmoment met infostand
10:00 tot 18:00 uur: Geschenkenbeurs
Doorlopend: Animatie en muziekoptredens, eten, drinken en lekkers.
21:00 uur: Fuif voor leerkrachten en ouders, sympathisanten en oud-leerlingen (18+).

Mede mogelijk gemaakt door

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)