Inschrijven

Wellicht biedt onze steinerschool een ideale begeleiding voor uw kind. Via gesprekken en documentatie (in folders of online) kunt u zich overtuigen van de kracht van de steinerpedagogie en onze professionele werking met liefde voor kind en jongere.

BELANGRIJK: een broer of zus in de middelbare school geeft geen voorrang op inschrijving in de basisschool en visa versa.

Mocht u uw kind bij ons op school willen aanmelden of inschrijven dan bekijkt u best de informatie die we voor u hebben genoteerd in de volgende links:

Aanmeldingen en inschrijvingen in de basisschool

  • donderdag 20 februari 2020 om 20 u: INFORMATIEAVOND over de basisschool (kleuter- en lagere school)
  • maandag 4 mei 2020 om 20 u: KENNISMAKINGSAVOND met de klaspraktijk in de kleuterschool
  • zaterdag 9 mei 2020: OPENDEURDAGVOORMIDDAG

Aanmeldingen en inschrijvingen in de middelbare school

  • woensdag 11 maart 2020 om 20 u: INFOAVOND 1ste graad enkel voor de ouders met interesse in de 1ste graad (deze avond is niet geschikt voor de kinderen!)
  • zaterdag 21 maart 2020 van 13.30 tot 16.30 u: OPENDEURNAMIDDAG voor de ouders en kinderen met interesse in de middelbare school, inclusief infosessies en demolessen; ‘Groene school in de stad: kennismaking met de keuzemogelijkheden voor uw kind’. Vanaf 11 maart kunt u met uw vragen i.v.m. het programma terecht via info@steinerschoolgent.be
  • maandag 18 mei 2020 om 20 u: INFOAVOND middelbare school enkel voor de ouders met interesse in de middelbare school (deze avond is niet geschikt voor de kinderen!)