Inschrijven

Wellicht biedt onze steinerschool een ideale begeleiding voor uw kind. Via gesprekken en documentatie (in folders of online) kunt u zich overtuigen van de kracht van de steinerpedagogie en onze professionele werking met liefde voor kind en jongere.

BELANGRIJK: een broer of zus in de basisschool geeft geen voorrang op inschrijving in de middelbare school en visa versa.

 

U bent welkom op onze infomomenten in de basisschool:

  • donderdag 20 februari 2020 om 20 uur: INFORMATIEAVOND over de basisschool (kleuter- en lagere school)
  • maandag 4 mei 2020 om 20 uur: KENNISMAKINGSAVOND met de klaspraktijk in de kleuterschool
  • zaterdag 9 mei 2020: OPEN DEUR VOORMIDDAG

 

U bent welkom op onze infomomenten in de middelbare school:

  • vrijdag 6 maart 2020 van 9 tot 12 uur: SNUFFELVOORMIDDAG 1ste leerjaar middelbare school enkel voor de kinderen in de basisschool van het 6de leerjaar. Schrijf uw kind in ten laatste op 2 maart via snuffeldag@steinerschoolgent.be.
  • woensdag 11 maart 2020 om 20 uur: INFOAVOND 1ste graad enkel voor de ouders met interesse in de 1ste graad (deze avond is niet geschikt voor de kinderen!): meer over onze pedagogie en gespreksrondes met leerkrachten, zorgcoördinatoren en directie.
  • zaterdag 21 maart 2020 van 13.30 tot 16.30 uur: OPEN DEUR NAMIDDAG voor de ouders en kinderen met interesse in de middelbare school, inclusief infosessies, workshops, open ateliers en demolessen. Vanaf 11 maart kunt u met uw vragen i.v.m. het programma terecht via info@steinerschoolgent.be
  • vrijdag 8 mei 2020 van 9 tot 12 uur: SNUFFELVOORMIDDAG tso Bouw- en houtkunde, voor leerlingen die naar het derde middelbaar gaan (klas 9). Schrijf uw kind in ten laatste op 30 april via snuffeldag@steinerschoolgent.be.
  • maandag 18 mei 2020 om 20 uur: INFOAVOND over de volledige middelbare school enkel voor de ouders met interesse in de middelbare school (deze avond is niet geschikt voor de kinderen!)

Informatie over het aanmelden en inschrijven vindt u in de volgende links: