Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Bazar 2020?
Bazar online!

In normale tijden zouden we ons stilletjesaan klaarstomen voor de Bazar. Een gezellige geschenkenbeurs, vol ontmoetingen en babbeltjes, lekker eten en drinken,… en heel veel inzet van vele ouders, leerlingen en leerkrachten.

De Bazar organiseren we niet enkel voor de gezelligheid.

De Bazar brengt jaarlijks financiële middelen op, die de school nodig heeft om haar pedagogische principes in de praktijk te kunnen omzetten. Daarom gaan we dit jaar voor een Bazar online!

Tussen 2 en 14 november kan je terecht op bazarsteinerschoolgent.be om van thuis jouw Bazar-inkopen te doen.

Via ‘ons aanbod’ kan je lekkers en spulletjes aankopen, die de ouders, leerlingen en leerkrachten gewoonlijk verkopen op de Bazar: marsepein en chocolade, handgemaakte poppen en houten schilden, krijtjes en bijenwas, rieten manden en houten schalen, kruidige siroopjes en biologische olijfolies, koekjes en wafeltjes, juwelen en beschilderde steentjes, en nog veel meer… Tijdens het weekend van 21 en 22 november kan je de bestelde geschenken op een veilige manier ophalen op school.

Op bazarsteinerschoolgent.be kan je ook doorsurfen naar de webshops van de partners voor aankopen bij hen. Je kan er terecht voor boeken en speelgoed, biologische kledij en luiers, wolgoed en stoffen, zeepjes en kaartjes, en nog veel meer… Door bij deze partners aan te kopen en “Bazar 2020” te vermelden bij jouw aankopen, wordt ook de school gesponsord.

We hopen op deze manier de gezellige sfeer van de Bazar eventjes in jouw huiskamer te kunnen opwekken, én de school ook dit jaar een financieel duwtje in de rug te geven.

Tot op de Bazar online! Van 2 tot 14 november, op bazarsteinerschoolgent.be

Het Bazar-team

Jasmien, Tobias, Annemie, Dirk

————

De Bazar is een initiatief van de Oudervereniging