Vanaf 1 september 2024 richten we in de 9e klas (3e middelbaar) voor het eerst de richting maatschappij en welzijn (dubbele finaliteit) in op onze school! Deze komt naast de […]

Vanaf 1 september 2024 richten we in de 9e klas (3e middelbaar) voor het eerst de richting maatschappij en welzijn (dubbele finaliteit) in op onze school! Deze komt naast de richtingen steinerpedagogie (doorstroomfinaliteit) en bouwtechnieken (dubbele finaliteit) te staan.

Heb je een brede interesse in de mens en de maatschappij? Wil je daar graag in de toekomst een verschil in maken? Ben je benieuwd naar hoe de mens fysiek en mentaal ontwikkelt en in elkaar zit? En hoe een maatschappij ontwikkelt en in elkaar zit en de mens daarin functioneert?

Dan is deze richting iets voor jou!

Je krijgt hierin inzicht in vakken als opvoedkunde, voeding, toegepaste

psychologie, anatomie & fysiologie, verzorging, gezondheid, indirecte zorg en mens & samenleving. De vakken worden vormgegeven in vakuren, ochtendperiodes en projectweken. Dit naast een brede algemene vorming én de typische kunstvakken als muziek, expressie en plastische opvoeding.

Want ook binnen deze richting staat ontwikkelen met hoofd, hart én handen centraal!

Benieuwd naar meer?

  • Voor ouders van 8e klassers op onze school is er een infoavond op 22 april.
    De leerlingen worden apart gebrieft op school.
  • Nieuwe ouders kunnen terecht op de infoavond van 6 mei.
  • Kom met ons spreken op de opendeurdag op 4 mei!

    Meer info volgt binnenkort.