Ons inschrijvingsregister voor de  geïnteresseerden voor klas 8 tot en met klas 12 opent op dinsdag 19 april 2022 om 9 uur stipt voor nieuwe leerlingen. De inschrijvingen gaan fysiek door op school. Ingang middelbare school via de Eendrachtstraat 40.

Om tijd te besparen vragen we om via onderstaande links al het formulier voor voorinschrijving in te vullen voor de gewenste richting:

Het inschrijven voor het volgende leerjaar is NIET nodig voor leerlingen die bij ons reeds les volgen. Er is uitzondering voor de leerlingen van de huidige 8ste klassen die volgend schooljaar willen overstappen naar klas 9 tso bouwtechnieken. Die leerlingen moeten wel ingeschreven worden, maar dat is niet zo dringend omdat de huidige leerlingen sowieso voorrang hebben op nieuw ingeschreven leerlingen. De klastitularissen van de 8ste klassen zullen zeker nog de ouders/leerlingen hierover informeren.

Het tijdstip van aanmelden is wel belangrijk, want de inschrijvingen gebeuren in chronologische volgorde. Broers en zussen op school geven jammer genoeg geen voorrang! Dit is enkel zo bij inschrijvingen voor klas 7 waar de inschrijvingen via meld je aan worden georganiseerd.

Na de inschrijving van jullie zoon/dochter (chronologische volgorde) ontvang je een bevestiging dat  jullie kind administratief kan ingeschreven worden of ontvang je  een document van niet-gerealiseerde inschrijving (wachtlijst). Ouders op de wachtlijst worden chronologisch opgebeld van zodra een gerealiseerde inschrijving schriftelijk wordt opgezegd en de wachtlijst dus opschuift.

Eind juni of begin juli gaat er dan een kennismakingsgesprek door op de school.

Mail gerust naar leerlingenadministratiems@steinerschoolgent.be  indien er nog vragen zijn.