Beste

Het is met bijzonder veel spijt in onze harten dat we hebben beslist om de Bazar, gepland op zaterdag 20 november, uit te stellen naar de lente.

Na veel wikken en wegen, bleek het voor de organisatie praktisch onmogelijk om te voldoen aan de geldende coronamaatregelen die recentelijk verscherpt zijn. Zowel directies als organisatie wilden geen evenement organiseren waarvoor een Covid Safe Ticket nodig is. Het was vervolgens lang niet duidelijk wat de exacte richtlijnen waren waaraan dan moest voldaan worden.

Eens we door de bomen het bos zagen, werd duidelijk dat mondmaskers op het gehele evenement verplicht zijn, afstand noodzakelijk, alle drank- en eetgelegenheden naar buiten moesten verhuizen, de fuif niet kon doorgaan, een crowd management plan nodig was, we moesten instaan voor de correcte handhaving van alle maatregelen, er een registratieplicht was, etc. Als organisatie dragen we een (grote) eindverantwoordelijkheid om dit alles in goede banen te leiden en daarvoor is het team te klein.

Daarnaast vrezen we dat er door deze maatregelen aan sfeer en gezelligheid zal ingeboet moeten worden. Ook hoeveel bezoekers we zouden kunnen verwachten, was koffiedik kijken.

We willen alle betrokkenen hartelijk bedanken voor hun reeds geleverde inspanningen. Deze zijn echter niet voor niets geweest, want we verplaatsen het gehele evenement naar de lente. Voor het eerst in de geschiedenis van de school! Dit uiteraard opnieuw onder voorbehoud van een gunstig klimaat wat betreft het coronaproof organiseren van evenementen …

Het Bazar-team

Bazar 2021 uitgesteld naar de lente 2022!