Heb je geen toegangsticket via meld je aan

Op woensdag 5 mei om 9 uur stipt zal een link voor de vrije inschrijvingen verschijnen op de website van de school:  http://www.steinerschoolgent.be/inschrijven/. Op deze pagina kan je naar beneden scrollen tot ‘Start vrije inschrijvingen voor klas 7 (1ste leerjaar middelbare school)’.

Het tijdstip van aanmelden is wel belangrijk, want de inschrijvingen gebeuren in chronologische volgorde. Broers en zussen op school geven jammer genoeg geen voorrang meer! Dit is enkel zo bij inschrijvingen via meld je aan.

Na de inschrijving van jouw zoon/dochter (chronologische volgorde) ontvang je een bevestigingsmail dat jouw kind administratief kan ingeschreven worden of ontvang je  een document van niet-gerealiseerde inschrijving (wachtlijst). Ouders op de wachtlijst worden chronologisch opgebeld van zodra een gerealiseerde inschrijving schriftelijk wordt opgezegd en de wachtlijst dus opschuift.

Eind juni of begin juli gaat er een kennismakingsgesprek door op de school.

Mail gerust naar leerlingenadministratiems@steinerschoolgent.be  indien er nog vragen zijn.