Ons inschrijvingsregister voor de geïnteresseerden voor klas 8 tot en met klas 12 opent op maandag 19 april 2021 om 9 uur stipt voor nieuwe leerlingen. Dit  is dus NIET nodig voor leerlingen die hier reeds les volgen, met uitzondering van de leerlingen van de huidige klassen 8 die volgend schooljaar willen overstappen naar klas 9TSO richting bouwtechnieken. Die leerlingen moeten wel ingeschreven worden, maar dat is niet zo dringend omdat de huidige leerlingen sowieso voorrang hebben op nieuw ingeschreven leerlingen. De klastitularissen van de 8ste klassen zullen zeker nog de ouders/leerlingen hierover informeren.

De inschrijvingen zullen net zoals vorig jaar, online moeten gebeuren gezien de coronamaatregelen. Er zal op maandag 19 april om 9 uur stipt een link verschijnen op de website van de school onder inschrijvingen : http://www.steinerschoolgent.be/inschrijven/. Op deze pagina kan je naar beneden scrollen tot ‘Inschrijvingen voor klassen 8 t.e.m. 12 (vanaf 2de middelbaar) volgend schooljaar’.

Het tijdstip van aanmelden is wel belangrijk, want de inschrijvingen gebeuren in chronologische volgorde. Broers en zussen op school geven jammer genoeg geen voorrang! Dit is enkel zo bij inschrijvingen voor klas 7 waar de inschrijvingen via meld je aan worden georganiseerd.

Na de inschrijving van jullie zoon/dochter (chronologische volgorde) ontvang je een bevestigingsmail dat  jullie kind administratief kan ingeschreven worden of ontvang je  een document van niet-gerealiseerde inschrijving (wachtlijst). Ouders op de wachtlijst worden chronologisch opgebeld van zodra een gerealiseerde inschrijving schriftelijk wordt opgezegd en de wachtlijst dus opschuift.

Eind juni of begin juli gaat er dan een kennismakingsgesprek door op de school.

Mail gerust naar leerlingenadministratiems@steinerschoolgent.be  indien er nog vragen zijn.