Beste kwissers,

Na een bizar jaar begon het toch terug te jeuken bij ons op de Steinerschool om een quiz op te stellen. Maar hoe verspreid je kennis zonder een virus te verspreiden? We steken onze klassieke schoolquiz voor een jaartje in de schuif en we toveren een heel nieuw (hopelijk éénmalig) concept uit onze lerarenhoed.

We maken voor jullie een quiz, kant-en-klaar, met vragenformulieren, media, antwoorden, … kortom alles erop en eraan. Een soort overlevingspakket tot volgend jaar. Je vult deze in op eigen tempo en met wie je wilt. Je kan hem bijvoorbeeld ook online spelen met de rest van de familie of gewoon met het gezin. Zo is er toch een quiz dit jaar, al is het wat verder van malkander.

Wil je graag de quiz spelen? Stuur dan een mailtje naar quiztet@steinerschool.be. Je krijgt dan de specifieke details over het hoe en het wat. De quiz is verkrijgbaar vanaf 27 januari tot en met 31 januari.

Hou het quizvuur gaande!

Quiztetteam Steinerschool.

Datum: van  27 januari tot en met 31 januari 2021