De zomer is bijna ten einde, en de voorbereidingen voor de jaarlijkse Bazar trekken zich alweer op gang. Op zaterdag 23 november 2019 wordt de school het decor van Bazar 2019, de supergezellige geschenkenbeurs ten voordele van de school.

De Bazar is er voor de school. De opbrengst ondersteunt de school bij het waarmaken van haar specifieke pedagogisch project: denk bv. aan de kwaliteitsvolle materialen die met zorg worden uitgekozen en de vakken die niet gesubsidieerd zijn.

De Bazar is er voor, maar ook door de school: heel wat standen en activiteiten zijn klasinitiatieven van de peutertjes tot en met de 12de klassen. Maar ook achter de bar, in het frietkot … tot aan de afwasbak vind je ouders en leerlingen die zich samen inzetten om er een mooie dag van te maken.
Het ideale moment dus om andere ouders en/of leerkrachten beter te leren kennen bij een dampende kop koffie, een lekker stuk taart, snuisterend aan de talrijke kraampjes of genietend van een fijn concert, en tegelijk de sfeer op te snuiven van de plaats waar je kroost dagelijks vertoeft.

De koppen worden nu al bij elkaar gestoken en vergaderingen volop belegd, maar misschien heb jij wel een schitterend idee of wil je graag mee je schouders zetten onder dit bijzondere schoolinitiatief? Spreek iemand van de Bazar-ploeg aan op de speelplaats of mail naar bazar@steinerschoolgent.be.

Je kan de voorbereidingen van de Bazar volgen op onze Facebookpagina!